avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... în judecata.....solicitare extras de cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

în judecata.....solicitare extras de cont

Am dat în judecat o bancă.... Vreau să ştiu ce act doveditor să cer de la bancă să dovedesc toate plățile de la luarea creditului pană azi. Vreau să ştiu dacă actele acestea se pot obtine numai cu plată.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:23, 19 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va trebui să cereți încuviințarea unei expertize contabile. Înstanța nu se va pronunța pe niște extrase de cont. Expertul judiciar va cere extrasele și alte înscrisuri.
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare expert contabil tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua!Sunt debitor in urmatoarea speta:la primul termen am invocat exceptia prescrierii materiale....nu am fost de acord cu solicitarea instantei de a cere ... (vezi toată discuția)
Expert contabil judiciar caradis caradis Buna ziua. Ma judec cu Banca. Instanta de recurs a casat in tot sentinta de la fond si ne rejudecam. S=a incuviintat epertiza contabila. De doua ori am depus ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata pt plata onorariu expert? arania arania Buna seara (imi cer scuze daca nu am pus msg in categoria potrivita) sunt in urmatoarea situatie: Litigiu cu Asoc. Propr, la cererea mea s-a facut ... (vezi toată discuția)