avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort minori, mama plecata in strainatate, copilul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort minori, mama plecata in strainatate, copilul ramas in tara

In urma divortului, custodia a ramas comuna iar domiciliul minorului la mama.Mama a plecat in strainatate si a lasat copilul la mine .
Ce actiune trebuie sa depun la judecatorie pentru stabilirea domiciliului minorului la mine si plata pensiei alimentare de catre mama, daca ea este in Anglia la munca ??
Am sanse de castig, daca nu se prezinta la proces ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 17:30, 19 Noiembrie 2015
Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat din zona dvs. impreuna cu care sa incepeti demersurile ce se impun de reincredintare copil minor! Va doresc mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor, mama plecata in strainatate ciorba ciorba Sunt divortat, am hotarare pentru program de vizita, custodie comuna, am dat in judecata mama pentru ca a plecat in strainatate si a lasat minorul la mine fara ... (vezi toată discuția)
Buna seara!in urma divortului s a decis custodie comuna a minorului ... Despreoameni Despreoameni Buna seara!In urma divortului s a decis custodia comuna a minorului (9 ani) cu domiciluil la mine( mama)!Intre timp eu am plecat in Belgia, acum avad ... (vezi toată discuția)
Cum se cere reincredintarea minorului anamaria13 anamaria13 In sentinta din 2009 se spune: Incredinteaza pe ,.... spre crestere si educare mamei parate. Cautand un model de reincredintare minor am gasit unul in care ... (vezi toată discuția)