avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notare interdictie de instrainare in CF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notare interdictie de instrainare in CF

am un proces cu un debitor (ordonanta de plata pentru recuperarea unei creante)...maine urmeaza sa aflu solutia, daca s-a admis ori ba cererea de emitere a ordonantei de plata...dar nu cred ca vor fi probleme intrucat creanta a fost recunoscuta la plata de catre debitor ...problema este alta, am aflat ca debitorul si-a pus casa in vanzare de teama sa nu ramana fara ea...pot, in baza ordonantei de plata pe care urmeaza sa o obtin contra debitorului, sa notez interdictia de instrainare in CF? sau ce alt demers pot sa fac ca sa-l impiedic sa vanda ?
multumesc frumos pentru raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 14:27, 22 Noiembrie 2015
Cu hotararea respectiva din ordonanta de plata notati litigiul respectiv in CF; de asemenea legalizati hotararea respectiva (cand ea devine definitiva!) si mergeti cu ea spre executare cat mai repede posibil la un executor judecatoresc si cereti ca executarea sa se faca pe casa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura ptr. obtinerea in instanta a unei incheieri ptr. notarea interdictie de instrainare Irina S. Irina S. Am pe rol o actiune avand ca obiect \"hotarare care sa tina loc de act autentic\". Paratul ameninta continuu reclamantul ca nu apuca sa se judece ptr. a ... (vezi toată discuția)
Este posibilă redonarea unui imobil donat care face obiectul urmăririi silite? WA68 WA68 Sunt creditor cu o sentinta definitiva a ICCJ pentru 100.000 Euro si am inceput urmarirea executiei silite din care a rezultat starea de insolvabilitate a ... (vezi toată discuția)
Debitor de rea credinta, daca mai pot face ceva? MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Creditor, am o creanta de recuperat , debitoarei i sa atribuit de catre instanta un teren intravilan, care nu se vinde ( are stalpi de ... (vezi toată discuția)