avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abandon de familie - in ce caz se aplica art.378 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abandon de familie - in ce caz se aplica art.378 alin.b) NCP

Am ajuns la a 7-a plangere pt. abandon de familie, in 3 ani, deoarece tatal refuza sistematic, evident cu rea-credinta, (deoarece detine mai multe SC) sa-si achite obligatiile de intretinere fata de propriul copil, de mai multi ani, atat inainte, in timpul cat si dupa divort.
Trebuie sa o tinem asa pana la varsta de 18/26 de ani a copilului?
Ce se poate face, dpdv legal, pentru ca mama sa nu mai fie purtata pe drumuri, la sectiile de politie, din 3 in 3 luni ??
:O

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara maya-marya maya-marya Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe care am sa o prezint: In urma unui divort, a ramas un copil in grija mamei, care urmeaza sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Divort,pensie, alocatie miky3110 miky3110 Buna seara. As dori sa aflu daca in timpul unui proces pentru custodia unui copil in varsta de 5 ani aflat la mama, tatal poate sa refuze plata alocatiei pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare- pensie de intretinere craiova_s10@yahoo.com craiova_s10@yahoo.com Sunt divortata am 1 copil in intretinere.Copilul are 20 de ani si gradul I de handicap. Tatal copilului nu i-a mai platit pensia de 2 ani,perioada in care nu ... (vezi toată discuția)