avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intimat in dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intimat in dosar penal

Am calitatea de intimat intr-un proces.
Fiind angajata intr-un hotel, intr-una din camere am gasit un pliculet de mici dimensiuni ce continea un praf alb.Fiind destul de sugestiv acest obiect am anuntat imediat serviciul de securitate al hotelului care la randul sau a anuntat politia.A doua zi , in timpul la serviciului si in cadrul hotelului am dat o declaratie in care am descris cele intamplate.Aceasta situatie s-a intamplat in luna decembrie 2014.
In luna octombrie 2015 , in urma unei citatii am constatat ca sunt intimat intr-un proces avand ca obiect confiscare specială (art.315 lit. c NCPP) cu DIICOT.
M-am prezentat in instanta, am relatat din nou cele intamplate presedintelui, procuroul a specificat ca fapta nu a existat iar solutia data a fost ca incheiere finala(dezinvestire), cererea formulata fiind neintemeiata.
Nu inteleg despre ce confiscare speciala este vorba intrucat acel obiect l-am predat la momentul gasirii , si mai mult decat atat desi la Tribunal s-a dat o decizie, petentul a facut o contestatie urmand un alt proces ca si cale de atac.
Fiind o persoana de buna credinta , de conditie modesta,mama doi copii, fara cazier, si niciodata implicata in nici un fel de probleme cu legea sunt foarte ingrijorata de intreaga situatie defapt daca situatia s-ar putea intoarce impotriva mea .
Mentionez ca la prima instanta nu am fost reprezentata de un avocat , in primul rand din considerente financiare dar si pentru ca nu sunt vinovata, decat poate doar de buna credinta.
Neavand cunostinte juridice va intreb pe Dvs daca lucrurile pot evolua in defavoarea mea la urmatoarea instanta si sa ma trezesc condamnata .
Va multumesc si astept cu mare interes raspunsul Dvs.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:19, 20 Noiembrie 2015
Din ce ati relatat nu ati comis o infractiune si nici nu sunteti suspect, ci intimat. Pentru ce inseamna intimat vedeti [ link extern ]
Nu se intelege nimic.

Nu puteti raspunde penal.
Nu cred ca va trebuie avocat ca nu are de ce sa va apare conform celor relatate de dvs.

Sau a facut plangere penala persoana ca ati predat aiurea un plic de care nu aveati dreptul sa va atingeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce sunt chemat in instanta iar? AinurCosmin AinurCosmin Buna ziua, De curand am primit o citatie de la TB sectia i penala camera preliminara -fond cum ca sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul cu ... (vezi toată discuția)
Citatia in calitate de intimat art.315 lit.c ncpp SBV335 SBV335 Niste detalii inainte de a pune intrebarea principala , acum 3 ani am fost prins asupra mea cu un box metalic ,recent am primit o amanda pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Sunt citat ca intimat IaniJaca IaniJaca Am primit o citatie pt data de maine ca intimat art. 315 lit D Ncpp,in 2013 am cumparato masina de la o cunostinta si mi a fost confiscata,dupa care acum In ... (vezi toată discuția)