avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

Cu deosebit respect, mă adresez Dv cu o întrebare : când voi îndeplini condițiile de pensionare ?
Am fost cadru militar, personal aeronautic, apoi câțiva ani am muncit în viața civilă . Acum primesc pensie de invaliditate .
Dețin toată documentația cu referire la stagiul de cotizare în specialitate, carte de muncă, adeverințe etc. Trebuie să recunosc că mă pierd în hățișurile încâlcite a legislației. (articole, litere cu trimiteri la alte litere și apoi la alte capitole din HG care abrogă ceva... și tot așa...)
Pentru a descrie speța cu toate datele exacte , în forum , este mult prea complicat existând riscul de a fi nerelevant. Dacă este cineva dispus să mă ajute, mii de mulțumiri !

Cu stimă
Ady Dragne

Cel mai recent răspuns: maresalul , utilizator 12:29, 29 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
13.04.1959
Am fost personal aeronautic, dar și la sol ... e vorba de niște încadrări conform Anexa 1 din HG 1294/2001 modificată și completată prin HG S1019/2010 . Din acest motiv am specificat că trebuie să transmit documentație completă.
Vă mulțumesc ! S-a rezolvat !
Legea 223 / 2015 !
Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2015
maresalul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de varsta eder eder Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti care este limita de varsta in cazul meu in conditiile legii263/2010. Mentionez ca sunt pensionat ... (vezi toată discuția)
Anexa 6 - stagiul complet de cotizare popacarmen popacarmen Buna dimineata, Revin cu o intrebare... In anexa 6 , stagiul complet de cotizare se refera la intreaga vechime in munca pt care s-a platit contributia sau la ... (vezi toată discuția)
Aplicare salariu de baza minim brut in institutiile publice avand personal bugetar Jz61 Jz61 As vrea sa ma indrumati, cum se aplica salariul de baza minim brut pe tara, in institutiile publice.Am citit mai multe comentarii in aceasta privinta, parerile ... (vezi toată discuția)