avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de talharie calificata!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de talharie calificata!

buna, acum 1 an jumate am iesit cu o cunostinta la cateva beri , intre timp au mai venit 3 prieteni de-ai lui pe care eu nu ii cunosteam, ne-am deplasat intr-un local unde cunostinta mea s-a luat la cearta cu barmana si a spart cateva sticle si l-a agresat pe celalalt barman , a 2`a zi am fost contactat de cunostina mea care mi-a spus ca trebuie sa ma duc la politie sa dau o declaratie cu privire la ce s-a intamplat aseara,si mi-a mai spus ca din greseala a luat de pe masa telefonul barmanului.Am fost a 2`a zi si am dat declaratie.Dupa 4 5 luni am mai fost chemat sa dau o declaratie , declaratie care nu am scris-o eu , ci politistul.Ulterior am aflat ca am semnat o declaratie de suspect...si dupa inca 11 luni am primit o citatie prin care mi se aduce la cunostinta ca sunt acuzat de talharie calificata. se poate anula declaratia de suspect ? mentionez ca nu am avut nici o implicare in altercatie si nu am stiut despre telefon decat a 2-a zi. va rog sa imi spuneti ce e de facut, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:15, 19 Noiembrie 2015
Politistul a scris si dvs ati semnat, pare legal pana aici. Incercati cand mai sunteti chemat sa mergeti asistat daca aveti obiceiul sa semnati ca primarul fara sa cititi.
multumesc pentru sfat, ce altceva imi mai puteti spune?
Daca nu ati luat dvs. telefonul depinde ce ati semnat si depinde ce au declarat si ceilalti care au fost audiati.
Depinde si daca exista camere de supraveghere acolo.

Fara a se analiza piesele dosarului e greu de spus despre ce este vorba.

In functie de situatia concreta poate ca ati reusi sa scapati cu bine daca situatia din dosar o permite si pentru a se vedea daca situatia o permite trebuie stiut tot dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpat in dosar penal pentru distrugere si tulburarea ordinii publice toteueu toteueu Buna ziua!Am si eu cateva intrebari la care v as ruga sa mi raspundeti...Acum doi ani am avut o altercatie cu o alta persoana intr un bar, in urma careia s a ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața!locuiesc într-un oraș diferit de zona unde ... gabrielion gabrielion Bună dimineața!Locuiesc într-un oraș diferit de zona unde am speța.In orașul unde se instrumentează cazul am dat la politie prima declarație.Dupa un ... (vezi toată discuția)
Talharie streetwis3 streetwis3 Domnilor am si eu nevoie de ajutorul vostru. In data de 23 dec. noaptea, intr-un bar, impreuna cu 2 prieteni am avut o cearta cu un individ. Un prieten i-a ... (vezi toată discuția)