avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Zile castigate prin munca executata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Zile castigate prin munca executata

Buna seara. Am un prieten in penitenciar care este inchis pe sectia maxima siguranta, datorita pedepsei de 17 ani. Presteaza munca in cadrul penitenciarului si pentru o luna de munca castiga 5 zile. As dori sa stiu daca acest calcul se mentine pe toata perioada executarii pedepsei? Zilele pe care le castiga prin munca se scad din cele 3/4 care le are de executat? Va multumesc frumos pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: corinaion , utilizator 22:06, 2 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Acest "DA" este raspunsul pentru prima intrebare sau a doua? Sunteti destul de evaziva, si nu am inteles nimic. Sincer, preferam sa nu imi raspundeti deloc, decat sa ma tratati cu ignoranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata corinaion corinaion Buna ziua. Am un prieten care este inchis in Penitenciar, pe sectia maxima siguranta, si este scos la munca in interiorul unitatii unde isi executa pedeapsa. ... (vezi toată discuția)
Regim maxima siguranta - posibilitati schimbare gabytza79 gabytza79 Buna ziua.Sotul meu este inacrcerat la Arad cu o pedeapsa de 3 ani si 9 luni din care a facut 18 luni.In ciuda faptului ca a avut o evidentiere curata,nu are ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata athahualpa athahualpa In cazul in care s-a comis o infractiune de furt calificat pe timpul minoratului iar condamnarea definitiva a survenit dupa implinirea varstei de 18 ani,data ... (vezi toată discuția)