avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare taxa cautiune suspendare executare silita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare taxa cautiune suspendare executare silita credit in chf

Buna seara,as dori sa stiu daca pot beneficia de anulare sau reducere la taxa cautiune suspendare executare silita la un credit in chf,in conditiile in care nu mai am nici un venit si daca pot invoca clauzele abuzive din contract,precum si denominarea.multumesc
Cel mai recent răspuns: gavrilamarilena , utilizator 14:48, 20 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cm sa procedez marianabarbu marianabarbu am deschis un proces pentru suspendarea executarii silite dar pana acum nu am obtinut decat o solicitare a instantei de a plati cautiune (cca.1700 lei) in ... (vezi toată discuția)
Restante credit ipotecar abi345 abi345 Buna seara, Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in chf la care inregistrez restante din luna octombrie 2015. Din 3 rate nu am putut achita decat 80 ... (vezi toată discuția)
Pot cere nulitate contract sau doar anulare executare silita? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am depus o contestatie la executere silita, dar studiind mai bine actele, am constatat ca in contractul de credit exista 2 valori diferite ale DAE ... (vezi toată discuția)