avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hotarare definitiva

Buna ziua ..in data de 23.10.2015 am primit copia deciziei judecatoresti intr-un dosar penal pt alcool la volan .S-a stabilit pedeapsa de 1 si 2 inchisoare ,cu amanarea pedepsei pentru un termen de 2 ani sub supraveghere ...intrebarea mea cand devine definitiva decizia ,si cand ma pot duce la politia rutiera sa vad in ce stadiu e permisul de conducere ..:frantic:
Mergeti la arhiva penala sa verificati daca nu a declarat apel parchetul in termenul de 10 zile de la comunicarea minutei, daca hotararea nu a fost atacata, depuneti cerere sa va elibereze un exemplar cu mentiune definitiva si mergeti la politie sa va ridicati permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis auto Cornelcz Cornelcz Buna seara. Mi-a fost retinut permisul auto pentru alcool la volan valoarea in sange >80mg. Am fost la proces si am obtinut o condamnare de 10 luni dar prin ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei/suspendare permis Ancalxndr Ancalxndr Buna seara, situatia mea pe scurt e urmatoarea: in luna mai 2014 mi-a fost retinut permisul pentru consum de alcool, mi s-a intocmit dosar penal, s-a dat ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere bara2 bara2 Am primit o decizie definitiva pe data de 2.10.2019 constand in 1 an si 6 luni de inchisoare cu Amanarea aplicarii pedepsei si termen 2 ani de supraveghere... ... (vezi toată discuția)