avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare permis de conducere

Am primit o decizie definitiva pe data de 2.10.2019 constand in 1 an si 6 luni de inchisoare cu Amanarea aplicarii pedepsei si termen 2 ani de supraveghere... pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

1. Cand as putea sa imi recuperez permisul de conducere?

2. Care este procedura?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 07:57, 8 Decembrie 2019
După rămânerea definitivă a sentinței prin care s-a dispus amânarea aplicării pedepsei, puteți recupera permisul.
Procedura nu e clară.
Sunt situații în care cei de la poliție solicită sentința motivată. În alte situații, e suficient doar copia minutei sentinței, cu mențiunea că sentința e definitivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru conducere autoturism sub influenta alcoolului busubogdan busubogdan buna ziua , dupa un timp indelungat de asteptare am fost judecat pentru fapta \" conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, am primit 8 ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei. David124 David124 Amanarea aplicarii pedepsei. Buna seara pentru amanarea aplicarii pedepsei se retine permisul? Mentionez ca in hotarare nu imi interzice sa conduc ... (vezi toată discuția)
Dosar permis conducere Ionuț Gabriel 802 Ionuț Gabriel 802 Buna ziua!...in anul 2015 am fost prins fara permis de conducere.. Mi sa intocmit dosar penal, si am fost chiemat in judecata...si hotarea a fost luata....8 ... (vezi toată discuția)