avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna si zilele de sarbatoare legala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna si zilele de sarbatoare legala

buna ziua,in cazul in care figurez in concediul de odihna pe data de 30 noiembrie si 1 decembrie(zile in care sunt considerate sarbatori legale),mai beneficiez de aceste 2 zile sau se anuleaza ele fiind incluse in acesta?Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2015
angel86, utilizator
Cel mai recent răspuns: angel86 , utilizator 15:08, 20 Noiembrie 2015
Se prelungeste durata CO cu cele doua zile de sarbatoare legala.
VA MULTUMESC FRUMOS.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii legale care au pe parcurs sarbatori legale cu zile libere gustibenea gustibenea Concediul meu legal, de odihna cuprinde toata luna August cu 23 zile lucratoare. ziua de 15 August este sarbatoare legala cu zi libera. Doresc sa stiu daca in ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna. Stefan1506 Stefan1506 Buna ziua. Lucrez in armata. Zilele de concediu de odihna de care beneficiez sunt calendaristice. Daca sunt in concediu de odihna legal pe perioada ... (vezi toată discuția)
Zile de sarbatoare legala marianpr marianpr In luna August 2012 am fost in concediu de odihna, iar data de 15 August a fost una ditre zilele mele de concediu. Am solicitat inca o zi de concediu pe ... (vezi toată discuția)