Am doua plangeri penale la care am depus plangerea urmand ca la audiere sa depun dovezile in sustinereea celor afirmate.
Fara a cunoaste nici o proba, procurorii au taiat din lista mea de infractiuni pentru care ma plang "retinand" si dispunand cercetari doar pentru una din 5 infractiuni. Fara sa vada absolut nici o proba. Spre exemplu, in una din plangeri era infractiunea de dare de mita si proba era declaratia data la politie de unu. Nu a dispus cercetare pe darea si primirea de mita dl.sau dna procuror. Nici macar declaratia cu pricina nu a vazut-o. Unde se poate reclama un asemenea ...magistrat care isi bate joc de oameni si de vietile lor? E devarat ca la parchetul de pe langa curtea de apel? Bucuresti, da.
Am intrebat politistul care m-a audiat cum in lipsa analizei sau macar a vederii dovezilor un procuror isi da seama ce e infractiune ori ba? Ca in exemplul meu cu darea de mita. Pe aia nu a retinut-o! Va rog un sfat legal intemeiat.
Multumesc! X-(X-(
Depinde ce înțelegeți d-voastră prin INFRACȚIUNE și dacă acea infracțiune îndeplinește cele 2 laturi - latura materială și subiectivă.
Pe de altă parte, ceeace pt. d-voastră ar însemna o infracțiune, nu ar fi decât o rezolvare pe calea unei acțiuni civile, pe regulile de drept comun.și în cazul acesta , procurorul pe drept cuvânt ar respinge plângerea. Din această cauză există controlul ierarhic până la camera preliminară din instanță,
Un avocat care ar vedea plângerile d-voastră și dovezile depuse v-ar putea ajuta în acest sens.
Sa mai dam si bani pe avocati ca oricum se resping plangerile penale. Stiu de la politisti ca instantele ii lasa mai mult liberi pe infractori...
Sa ne jucam de-a justitia mancand banii oamenilor.