avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesiune/Concesionare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesiune/Concesionare

Buna seara. Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu urmatoarele nelamuriri

1)O persoana care are concesionat un spatiu de la Primarie (nu a expirat contractul de concesionare) poate cesiona prin contract de cesiune la notar unei alte persoane respectivul contract de concesiune?

2)In cat timp este obligata Primaria sa dea raspuns notificarii privind intentia acestei cesiuni?

3)Este obligatoriu a se discuta aceasta problema (de la punctul 1) in sedinta de Consiliu Local?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andrre , utilizator 08:49, 21 Noiembrie 2015
Buna dimineata!

Inca o intrebare legata de subiectul de mai sus.

Ce inseamna exact cesiune si concesionare. Am inteles partial ce inseamna, dar nu am siguranta ca posed destule detalii.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj, concesiune siempreska siempreska Buna! Ma aflu in urmatoarea situatie: am un garaj proprietate personala, construit pe un teren concesionat. Am intabulat atat garajul, cat si concesiunea. In ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat, cedare concesiune clepo clepo Subiectul este un teren concesionat de primarie unei persoane , sa o numim A. Terenul este concesionat pe o perioada de 49 ani Persoana A mi-a cedat ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract de concesiune arabela arabela Am incheiat un contract de concesiune cu Primaria din orasul in care locuiesc, prin care am concesionat un teren. As vrea sa va rog sa aveti amabalitatea de a ... (vezi toată discuția)