avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura din spania pentru romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura din spania pentru romania

am si eu o intrebare sunt mamica unei fetite de 3 luni ,dar nu sunt cununata cu tatal ei , si el a plecat in spania de curand si de sarbatori am vrea sa ne ducem in spania , dar din pacate am uitat sa facem procura ...ce putem face ???? poate face procura de acolo ?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:18, 21 Noiembrie 2015
Da, poate face procura la un notar in Spania sau la consulat.
daca copilul este recunoscut de tatal lui, acesta poate face procura in Spania, la consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru copil juan_lujan13 juan_lujan13 buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti in problema mea.prietenul meu este plecat in spania,avem o fetita de un an si e nascuta in anglia dar are certificat ... (vezi toată discuția)
Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in alta tara....va rog sa ma ajutati ana s ana s am o fetita de 8 luni, nascuta in spania. daca tatal copilului a plecat in alta tara de cateva luni si nu mai vrea sa se intoarca la noi. are numele lui de ... (vezi toată discuția)