avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru loviri si alte violente / furt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru loviri si alte violente / furt precedent

Am fost agresat pentru un loc de parcare nemarcat care vroiam sa parchez, 3 indivizi care stateau acolo si m-au inconjurat si unul m-a lovit de cateva ori dupa o scurta discutie in contradictoriu. Nu mi-au ramas semne vizibile, deci nu am mers la INML( desi ma durea mi-au zis de acolo ca ma duc degeaba daca nu am urme vizibile).
Dupa agresiune au fugit cu o masina al carui numar l-am retinut.
Am depus plangere la sectia de politie si la Parchet. Nu am martori ci doar un apel la 112, efectuat din zona respectiva cand eram in stare de soc.

Politistii au luat plangerea, dar au fost foarte descurajatori, ca oricum nu pot sa le faca mare lucru, nu imi spun nici numele agentului care mi-a luat plangerea.
Stiu sigur ca agresorii stau in blocul si scara respectiva.

Intrebarea mea e ce pot sa fac ca politistii sa nu duca plangerea in contraventional sau sa zica ca nu i-au gasit pe vinovati?

Locul de parcare e nemarcat in nici un fel, se afla chiar intre 2 locuri care au semn ADP fiecare (ADP-ul nu poate da aviz pe locurile alea ca sunt jumatate pe trotuar, jumatate pe pamant - dar nu asta e ideea, ci ca daca era vreun semn acolo ,in mod evident, nu parcam). Acum dupa agresiune, au pus o caramida pe loc ca sa nu mai parcheze nimeni.

Partea a 2a:
Pe locul acela parcasem si in trecut de cateva ori. Parca mai multa lume acolo.

Intr-o noapte cand masina era parcata pe locul despre care ei sustin ca al lor, masina mi-a fost sparta si din ea au furate cateva lucruri de o anumita valoare.
La acea data nu am facut plangere pentru furt.
Stiu, e vina mea, m-am lasat convins de cei care mi-au zis ca fac degeaba.

Sunt aproape sigur cei care m-au lovit sunt autorii. D-abia dupa ce m-au agresat am realizat ca ei sunt hotii.

Intentionez sa fac plangere la Parchet si sa mentionez si asta.

Ce ma sfatuiti?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2015
Straightrun, utilizator
Cel mai recent răspuns: mmartel82 , utilizator 16:53, 24 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Infractiunea de furt nu este conditionata de termenul de 3 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)
lovirea si alte violente-certificat medico-legal ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Am avut un conflict cu niste vecini pentru un loc de parcare...in urma incidentului am observat ca am niste zgarieturi in zona gatului. As vrea sa ... (vezi toată discuția)