avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită INFORMATII scrise BEJ
Discuție deschisă în Executare silită

INFORMATII scrise BEJ

Exista posibilitatea de a cere executorului sa furnizeze informatiile cerute, in scris cu stampila si semnatura, fara a xeroxa intreg dosarul de executare?Care ar fi reglementarea?
Cel mai recent răspuns: IxulescuPaul , utilizator 17:26, 23 Noiembrie 2015
Nu exista nicio reglementare in acest sens, insa accesul dvs la dosar, ca debitor, este recunoscut. Evident ca puteti formula cerere doar pentru anumite inscrisuri din dosar. Succes!
Asa ma gandeam si eu.Dar de la BEJ mi-a spus, persoana care se ocupa de dosar, ca NU CREDE ca exista alta posibilitate decat copierea intregului dosar(care ar dura 2 zile).Am solicitat in scris pe mail, confirmarea scrisa a informatiilor furnizate telefonic dar nu am mai primit raspuns.Desi, initial mi-a raspuns in 20 minute.Dar intre timp si-a dat seama, si i-am confirmat, ca vreau sa fac contestatie.Ma duc dimineata acolo si vor gasi, cred, o solutie.
Oricum, riscul de aparitie de acte de executare peste noapte, care sa faca sa dispara perimarea, implicit prescrierea, e major, avand in vedere ca executorul are deja dosar penal si e prieten cu juristul de la firma de recuperari.
Pana la urma ar fi vina mea.Deja am fost fraier.Nu mai insist si ma duc, in vizita surpriza, la Bej.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare veche. buna ziua, am avut un credit luat în 2007 si ... Alexbogdan89 Alexbogdan89 EXECUTARE VECHE. Buna ziua, Am avut un credit luat în 2007 si refinanțat in 2010 dupa un accident major care mi-a lăsat fără loc de munca si fără ... (vezi toată discuția)
Adresa poprire executor ContSters56278 ContSters56278 ce posibilitati legale ? am la indemana sa -l fac pe executor sa popreasca contul debitorului meu?Pot sa cer in scris sa popreasca contul debit ? Dosarul este ... (vezi toată discuția)
O parere? dorinv dorinv Revin din nou cu o rugaminte catre voi. Avem o sentinta civila din data de 28 octombrie 2002,privitoare la plata unor chirii, investita de catre instanta cu ... (vezi toată discuția)