avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Chirie pentru terenul situat sub spatiu comercial ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Chirie pentru terenul situat sub spatiu comercial aflat sub bloc de locuinte

Sunt proprietarul (SRL)unui spatiu comercial aflat la parterul unui bloc de locuinte.Primaria Galati vrea chirie separata in cuantum de 5lei/mp/luna retroactiv incepand cu data de o1.o1.2oo5.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 19:45, 23 Noiembrie 2015
Pe ce temei cer aceasta chirie? V-au trimis o notificare in acest sens sau au formulat o actiune in instanta?Orice temei ar avea, nu pot cere pe mai mult de 3 ani anteriori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpul de beton dintre vitrinele unui spatiu comercial este proprietatea spatiului sau a asociatiei de proprietari? Maria girbou Maria girbou Daca pe stalpul de beton dintre vitrinele unui spatiu comercial este amplasata o reclama cu sigla firmei care isi desfasoara activitatea in acel spatiu ... (vezi toată discuția)
Teren sub proprietate cristifr cristifr Buna ziua, Am un spatiu comercial la parterul unui bloc in Galati. Firma de la care a fost cumparat spatiul s-a privatizat la ceva timp dupa vanzare. Tot la ... (vezi toată discuția)
Contestatie cote intretinere cocosioana cocosioana Buna dimineata, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie: -spatiu comercial la parterul unui bloc, asoc de proprietari ne pune sa platim tot ce este ... (vezi toată discuția)