avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salarii

Cu respect va rugam sa ne spuna si noua , cam ce salariu trebuie sa ia administratorul si presedintele (orientativ), intr-o asociatie de proprietari cu 140 de apartamente. Sa fie totusi ceva onorabil, pentru niste oameni care isi fac treaba chiar foarte bine. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 10:43, 29 Noiembrie 2015
Va multumesc pentru comentarii,cred ca 800 rom cat ia administratorul,care este si casier, este un salariu brut destul de mic. Trebuie sa inteleaga si domnii locatari ai asociaiei, ca nimeni nu mai lucreaza pentru acesti bani. Este totusi o raspundere.
Pentru administratorul si casierul nostru (impreuna), asociatia (aprox 140 apartamente) cheltuie peste 2000 lei (cu toate contributiile...) iar cei doi ramana in mana cu aprox. 1400 lei.
Administratorul este prezent zilnic si intervine la oirice ora si in orice zi indiferent ca e sarbatoare sau nu.
Casierul are program de incasari de 5 zile pe saptamana (L-V) din care trei a cate 2 ore si 2 a cate 4 ore de lucru.
La o asociatie mica ( o scara cu 21 de apartamente) aveau un administartor ce incasa doar o singura zi pe saptamna timp de o ora. In rest indeplinea si celelalte atributiuni (liste...), unele chira in aceeasi ora de incasari si intervenea oricand daca era solicitat. Pentru asta primea salariu de 600 lei/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii asociatie de proprietari ContSters235906 ContSters235906 stie cineva se salarii se acorda pentru cei trei muschetari:\"B-)presedinte,contabil-casier,cenzor?\" ..de curiozitate. MultumescB-) (vezi toată discuția)
Ce putem face - probleme cu salariul administratorului asociatiei de proprietari Pyppo Pyppo In asociatia noastra,ne confruntam cu o situatie deosebita,pe care nu prea stim cum sa o gestionam(precizez ca eu sunt presedintele acestei asociatii).Pe ... (vezi toată discuția)
Sesizare. mariusf09 mariusf09 Buna seara, Spuneti-mi va rog unde pot face o sesizare impotriva conducerii unei asociatii de proprietari. Detin informatii ca persoane care sunt platite din ... (vezi toată discuția)