contractul de asistenta juridica se poate anula, daca avocatul ales nu-si indeplineste obligatia contractuala.
fiti mai explicit: cum adica avocatul desemnat de dvs apara interesele celeilalte parti? practic nu are cum ! din moment ce a depus o imputernicire avocatiala prin care se obliga sa va reprezinte/asiste intr-un proces, nu poate reprezenta in acelasi proces si cealalta parte.
Ma refer la faptul ca la primul termen al unui apel intr-un dosar ce are ca obiect contestaţie la executare şi suspendare executare silită, contestatie si suspendare pe care eu am cerut-o, avocatul meu s-a prezentat in fata instantei cu un set de concluzii scrise in al caror final se cerea sa se admita executarea silita iar concluziile alea aratau a fi trimise prin e-mail lui, eu lucrez cu e-mail-ul si stiu cum arata o copie scoasa dintr-un mail, cum as putea sa precizez sa nu se tina seama de acele concluzii, pt ca este evident ca intre avocatul meu si partea adversa a intervenit o intelegere total contrara intereselor mele ?