avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Anulare contract asistenta juridica (Imputernicire ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Anulare contract asistenta juridica (Imputernicire Avocatiala)

In ce conditii se poate anula un contract de asistenta juridica (Imputernicire Avocatiala) si care sunt procedurile?
Cel mai recent răspuns: T-cTc-T , utilizator 01:41, 27 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Este normal ca un avocat platit de mine sa ma reprezinte in instanta sa apere interesele partii adverse ?
contractul de asistenta juridica se poate anula, daca avocatul ales nu-si indeplineste obligatia contractuala.

fiti mai explicit: cum adica avocatul desemnat de dvs apara interesele celeilalte parti? practic nu are cum ! din moment ce a depus o imputernicire avocatiala prin care se obliga sa va reprezinte/asiste intr-un proces, nu poate reprezenta in acelasi proces si cealalta parte.

sau, la ce anume va referiti mai exact ?
Ma refer la faptul ca la primul termen al unui apel intr-un dosar ce are ca obiect contestaţie la executare şi suspendare executare silită, contestatie si suspendare pe care eu am cerut-o, avocatul meu s-a prezentat in fata instantei cu un set de concluzii scrise in al caror final se cerea sa se admita executarea silita iar concluziile alea aratau a fi trimise prin e-mail lui, eu lucrez cu e-mail-ul si stiu cum arata o copie scoasa dintr-un mail, cum as putea sa precizez sa nu se tina seama de acele concluzii, pt ca este evident ca intre avocatul meu si partea adversa a intervenit o intelegere total contrara intereselor mele ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un avocat al unei asociații de proprietari să semneze ca mediator într-o Împuternicire avocațială folosită pentru un dosar de executare silită a onorariului său? flory_mr flory_mr Este posibil și legal ca un avocat al unei Asociații de Proprietari (angajat acolo din 2013 cu contract, pentru apărarea necondiționată a șefilor acestei ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile avocatilor francesca1985 francesca1985 Buna ziua . Am si eu o curiozitate , un avocat care este parat intr-un dosar poate apara sau reprezenta intr-un proces civil ceilalti parati? (vezi toată discuția)
Este nulă Împuternicirea avocațială dacă nu e trecut acolo un contract cu dată certă (zi și lună), iar avocatul își arogă calitatea de mediator ? flory_mr flory_mr Nu se poate declara nulă absolut Împuternicirea Avocațială în care avocatul Asociației de Proprietari (partea adversă în proces) s-a trecut cu ... (vezi toată discuția)