avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Distrugere cultura lucerna- plangere penala?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Distrugere cultura lucerna- plangere penala?

Buna seara.
Am si eu o problema majora, un cetatean din acelasi sat cu mine, mi-a intors lucerna(mentionez ca am acte doveditoare ,titlu de propietate pe acel teren)
Am fost la primarul comunei si i-am sesizat cazul, dar nu s-a luat nicio masura administrativa sau rezolvare.
Puteti sa ma indrumati ce pot sa fac si ce fel de plingere penala sa fac, mi-a distrus acel individ jumatate din suprafata terenului cultivat. Acel individ a mai pagubit si alte persoane.
Va multumesc anticipat si sper ca voi primi o solutionare.Cu stima si respect.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.14 din Regulament ( editat nume si nr. de telefon)
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:52, 25 Noiembrie 2015
Formulati plangere penala impotriva vecinului sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere
Puteti sa va constituiti parte civila,solicitand recuperarea prejudiciului cauzat
Da, o plangere penala ar putea avea succes.
Daca va da banii pierduti va puteti si impaca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire si vatamare cnc 72 cnc 72 mama mea a fost batuta de un cioban fiinca la gasit cu oile pe terenul nostru cultivat cu lucerna la ora actuala este internata in spital datorita ranilor ... (vezi toată discuția)
Mai am o intrebare dan_bcdro dan_bcdro cand cineva iti distruge masina cu parul si cu piatra poti cere sa-ti plateasca acea masina sau doar o va repara cu piese second si chit? sau ramai cu ... (vezi toată discuția)
Redistribuire terenuri prin sentinta civila,inducere in eroare instanta mary6 mary6 buna ziua,va rog frumos ,as dori si eu daca se poate niste raspunsuri si sfaturi totodata.prin 2008 in baza unei succesiuni s-au distribuit terenurile tuturor ... (vezi toată discuția)