avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal de contraventie completat gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal de contraventie completat gresit

Buna seara! As avea nevoie de niste opinii de la niste pers catre cunosc situatia.
Am un PV, pentru parcare neregulamentara, primit in mana, in care este gresita o litera de la nr de imatriculare a masinii. Tin sa precizez ca in PV sunt datele mele, dar masina este trecuta pe altcineva.
Si a trecut mai mult de 48 de ore de la primirea contraventiei.
Daca tot dl constatator a gresit nr de imatriculare, amenda tot trebuie platita? :D
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:07, 24 Noiembrie 2015
Documentul a fost semnat de catre dv ca si contravenient?
Era necesar ca la momentul preluarii documentului sa verificati datele consemnate si eventual sa atentionati asupra erorii strecurate
Avand in vedere ca documentul contine datele dv de identificare in cazul in care nu achitati amenda,emitentul va declina responsabilitatea recuperarii sumei in sarcina administratiei fiscale de domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala dumitruh dumitruh Buna ziua! Am o mica nelamurire legata de o amenda pentru parcarea neregulamentara de la Politia Locala. Intamplarea este veche de mai bine de doi ani, timp ... (vezi toată discuția)
Proces verbal lipsa rovigneta MIV MIV firma a detinut un autoturism pana in ianuarie 2014 pe care l-a instarinat printr-un program buy back. azi am primit un pv de contraventie pe firma pentru ca ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare neregulamentara eu1983 eu1983 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : masina este parcata in fata blocului pe trotuar, vine politia sa o ridice si doar sotia este acasa. Politistul ... (vezi toată discuția)