avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum studiez un dosar din arhiva instantei?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum studiez un dosar din arhiva instantei?

Buna seara, Am citit pe acest forum :''Dosar nr. 8538/3/2013 Tribunalul BUCUREŞTI | Lege5 Online
lege5.ro/dosar/geydinrvga3f6my/8538-3-2013-tribunalul-bucuresti
27 feb. 2013 - Document: Hotarâre numarul 6293/2013 din data 13.12.2013 ... Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării din data 06.12.2013.''

Doresc sa vad continutul dosarului si nu il gasesc la Tribunal nici dupa numar , nici dupa data. Poate il aveti salvat dvoastra. Mi-ar fi de real folos sa cunosc Motivarea pe larg din acest dosar.( Si eu sufar de Glaucom . dioptrii +6,50 si 4,50 .) Cu deosebita Stima.
Gh.Ion
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:51, 24 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Mergeti la arhiva daca vreti sa studiati dosarul.
Piesele dosarului nu se posteaza pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor modificata in recurs (pe motiv de nelegalitate) cum se calculeaza datoria? claudiu-istrate claudiu-istrate Buna ziua, as avea nevoie de un sfat obiectic privitor la situatia in care ma aflu: PREZINT PE SCURT SITUATIA: In apr-2009 s-a pronuntat sentinta de ... (vezi toată discuția)
Poate dispune o instanta superioara atasarea unui dosar civil la un altul daca in cele doua cauze s-a formulat contestatie in anulare? Marian Cioroianu Marian Cioroianu Pe rolul instantei din cadrul Curtii de apel Craiova, am doua cauze privind contestatii impotriva a doua decizii privind neincadrarea in grad de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot dovedi ca soțul meu (cetățean străin) ... Petra2018 Petra2018 Buna ziua, cum pot dovedi ca soțul meu (cetățean străin) nu deține de fapt nici o companie pe numele lui și nici nu a avut vreodată! Am descoperit pe ... (vezi toată discuția)