avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Amintiri....
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Amintiri....

Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; stiu eu , ceva de genul : jocul noua pietre . Il mai stie cineva ? Eu nu-mi amintesc ce trebuia facut dupa ce se arunca cu mingea : erau 9 pietre, de la mare la mic puse pe verticala , ca o piramida , apoi se arunca cu o minge in turnul asta de pietre si apoi alergam ... dar nu mai tin minte de ce .... si nu mai stiu cine cistiga ... si de ce ...

Mai tin minte insignele de pionier si mindria de a le avea ...
Si Bem -Bem
Si piinea uda presarata cu zahar ...

Apropo de lipsuri, intr-o iarna a venit mama acasa cu o plasa intreaga de diverse bomboane. Cand le-a asezat frumos si am vazut cate sunt, nu am spus decat "Mama, ce ne-am imbogatit!" :))
colectii de : servetele, etichete de sapun, cutii de bere sau cola de "afara " - era o avere o cutie din asta pentru pixuri ;
jocuri : coci pe nasturi ,
oracol : mai stiti , era caietul de amintiri din care era nelipsita o poezie : cind va bate vintul peste parul tau / sa-ti aminteasca ... - nu mai stiu ... de numele meu ?
blugii decolorati cu clor
camasa de scoala :luck:scrisa de toti colegii cind terminam a 8 a , a 12 a

Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2009
Magda Staicu, Consultant fiscal
Eu imi amintesc de Mihaela, de Lolek si Bolek (parca asa se scrie) si de Pic si Poc.
Si imi amintesc cartile pe care le caram de colo colo, de "Nu te supara frate" si de ceasul cu cuc cu care ma luam la intrecere cand imi faceam lectiile. :blush2:

Insignele, tresele, diplomele de pionier fruntas si snurul galben.
Si... imi placea Bem-Bem si sa sar coarda.

Si imi amintesc vacantele, pisoii si puii de gaina de la bunica. Acasa nu aveam asa ceva.
Acasa, in schimb, sarbatorile aduceau, intotdeauna, multe cadouri.

Si mai e un lucru pe care nu-l pot uita: in scoala generala am invatat ca adevarul este cea mai buna minciuna. Aruncam cu avioane din hartie in clasa si ma ridicam senina in picioare spunand "eu am aruncat". Nu ma mai pedepsea nimeni.
Halal pionier fruntas! :D

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Gabriela Pintea a scris:


Insignele, tresele, diplomele de pionier fruntas si snurul galben.
Si... imi placea Bem-Bem si sa sar coarda.


Gabriela Pintea

:offtopic:Asta da CONEXIUNE, doamna Pintea :)
Erau 2 echipe la jocul cu pietrele. Una trebuia sa loveasca gramada de pietre si pe membrii celeilalte echipe incat sa nu le dea ragaz sa refaca gramada, cealalta echipa trebuia sa se fereasca sa fie lovita de mingi si in acelasi timp sa refaca gramada de pietre. Daca erau loviti toti membri "constructorilor" inainte ca acestia sa reuseasca sa refaca gramada castigau cei cu mingea. Ce amintiri .....cat alergam... :D

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2011: despre copilărie... ContSters4579 ContSters4579 ...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la ... (vezi toată discuția)
Din realitatea zilelor noastre POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE ... Noi, \"elevii antedecembriști\" ! ... Intr-o imagine care circula pe net, o elevă inconștientă din anii \'70, probabil chiar \'80, merge singură pe ... (vezi toată discuția)
Nevoie de ajutor, va rog: ce activitati as putea desfasura cu niste copii? Filip Alexandru Filip Alexandru Saptamana viitoare voi avea niste intalniri repetate cu vreo cativa zeci de copii bolnavi de la un anumit spital, v-as ruga daca puteti sa-mi dati anumite ... (vezi toată discuția)