Distinsi avocati,
Consider ca fiecare cetatean poate folosi aceasta prevedere a legii sub diferite scopuri, ca de exemplu: Pot folosi aceasta lege ca o unealta de razbunare, drept pentru care va solicit sa imi spuneti daca trebuie sau nu abrigata aceasta prevedere.
CAPITOLUL VI
Infracţiuni contra libertăţii persoanei
Art. 208
Hărţuirea
(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.
(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.
Ganditi-va ca unii pot transforma aceasta prevedere a legii fata de cel de langa noi intr-o arma, intr-un camp de razboi pentru reglarea unor conflicte pe alte cai, cum ar fi aceasta lege.
Interventie moderator: pentru a evita incalcarea Regulamentului de Forum, va rog nu folositi scrierea cu majuscule. Multumesc pentru intelegere.
Haituire la telefon
adry-a
Cum as putea sa opresc o persoana sa ma haituiasca telefonic, persoana pe care am intalnit-o pe un site de socializare si careia i-am dat nr. meu de tel. Nu ... (vezi toată discuția)