avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere cont cu poprire deschis la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere cont cu poprire deschis la banca

Buna ziua,

Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din Romania. Mentionez ca acest cont este deschis din 2006, poprirea este instituita in acest an, mi-au intrat niste diferente salariale in cont si banca a retinut si virat catre poprire 1/2 din aceste sume in loc de 1/3. Am facut solicitarea de inchidere cont si banca m-a refuzat pe motivul ca nu se poate inchide un cont poprit.
Pentru acest cont se achita o taxa lunara.
Buna ziua,
Sunt si eu in aceeasi situatie.
Puteti va rog sa-mi trimiteti si mie un model de notificare?
Multumesc
Buna ziua,
SI eu ma aflu in aceeasi situatie.Imi puteti va rog trimite in model de notificare pentru inchidere cont bancar cu proprire?
Multumesc anticipat

MaRa64 a scris:

Buna ziua,
Sunt si eu in aceeasi situatie.
Puteti va rog sa-mi trimiteti si mie un model de notificare?
Multumesc
,
Va rog mult trmiteti-mi si mie o astfel de notificare.
~ Conținut șters la cerere ~


IMicro Bucuresti a scris:

În notificarea pe care v-am trimis-o există toate argumentele juridice pentru închiderea contului. dacă au refuzat, vor avea probleme cu ANPC-ul.



Buna ziua,
Sunt in aceasi situație in care executorul are o poprire abuziva pe contul personal, eu fiind in judecată pt recuperarea soldului pentru acel proiect!
Doresc notificarea care o pot da băncii ING și executorului sa-mi inchida contul!
Cum intru in posesia notificării pt a fi transmisă?

Alte discuții în legătură

Intrebare despre executor sagitarius_snc sagitarius_snc Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am la firma poprire pe conturi ptr o datorie pe care urma sa o esalonez cu o executorul, dar a bagat poprirea inainte. Nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un cont de salariu deschis la banca ing pe care ... anoctav anoctav Buna ziua. Am un cont de salariu deschis la banca ING pe care vreau sa il inchid datorita faptului ca m-am mutat la alta banca asta din cauza faptului ca mi se ... (vezi toată discuția)
Poprire facuta de executor craft craft Am o nelamurire referitoare la poprirea unui cont facuta de un executor judecatoresc. Cu alte cuvinte am avut un cec de la un client pt care am primit ... (vezi toată discuția)