Eu si sotia mea am facut un credit acum 2 ani la un IFN. Am facut la IFN si nu la banca pt ca ei spuneau ca se aproba rapid si, in cateva ore , avem banii.
Ceea ce a fost adevarat.
Acum suntem in situatia in care dorim sa achitam anticipat acest credit (e vorba de ultimul an al creditului, acesta avand o durata de 3 ani), dar nu ni se da voie, cu toate ca, in contractul de credit este specificat faptul ca avem acest drept! De asemeni, nu ni se specifica niciun motiv pentru care ni se refuza aceasta actiune! mai mult, tin sa precizez ca acest credit a fost platit intotdeauna la zi. Daca au fost intarzieri de cateva zile, de vreo 2-3 ori ori, dar niciodata nu au fost intarzieri care sa bage in Biroul de Credit ca rau platnici (am si verificat ,de fapt....).
Mai vreau sa mentionez ca angajatii respectivului IFN ne ameninta mereu ca vor veni la locurile noastre de munca, in conditiile in care ,repet, ne-am achitat datoriile. Ne ameninta si ca vor face vizita la domiciliu si ne vom face de ras in bloc..... Si fac toate astea in scris, am mesajele pe telefon, le pot arata oricand.
Traim o intensa stare de stress, in conditiile in care MI-AM ACHITAT DATORIILE CINSTIT SI CORECT!!!!!
Birou de credit
Ovidiu Cozma
Buna seara! In anul 2015 am facut un imprumut la un IFN pe o perioada de 6 luni. Dupa putin timp am pierdut locul de munca, ne mai putand plati rata. Dupa 3-4 ... (vezi toată discuția)