avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren cumparat cu \" chitanta de mana\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren cumparat cu " chitanta de mana"

Buna ziua! Ianul 2009,am cumparat un teren,moment in care sa intocmit o chitanta de mana,cu martori,unul dintre ei fiind ginerele proprietarului,da, are legatura asta,neavand timpul necesar pentru intocmirea actelor notariale deoarece in 2 zile si eu ma intorceam in Italia si el in S.U.A. Dupa cateva luni,vinzatorul face infarct si moare,unica mostenitoare fiind fiica acestuiasi martorul mai sus mentionat (ginerele),mergla acesta pentru a deschide succesiunea pentru a deveni si eu proprietar,acesta imi spune sa mai astept putin,astept ,astept,dupa care imi spune samergla cel ce a primit banii cael nu-mi face (mentionez ca este preot),ma poate ajuta cineva cu o informatie ,cum as putea sa-mi rezolv problema? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SC VISORIPAS COM SRL , Alte profesii 14:01, 27 Noiembrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face actiune in instanta prin care sa solicitati sa se pronunte o hotarare care sa tina loc de act autentic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana vanzare teren-termen prescriptie? lancranjan lancranjan In anul 1998 a fost redactata o chitanta de mina prin care s-a vindut o cota ideala de 1/2 casa si teren . Are termen de prescriere ? Dupa cite stiu terenul nu ... (vezi toată discuția)
Vânzare mașină cu contract de mână. este valabil acest tip de contract? PaulKMN PaulKMN Buna ziua. Este valabil un contract de mana, cu doi martori, in care sa se evidentieze faptul ca eu am cumparat o masina de la o persoana conform unei sume? ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren fara acte de proprietate eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Doresc sa achizitionez un teren impreuna cu o casa batraneasca. Proprietarul are acte de proprietate, cadastru, doar pe o parte a terenului, mai ... (vezi toată discuția)