avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partajarea bunurilor/actiunilor unui SRL infiintat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partajarea bunurilor/actiunilor unui SRL infiintat inainte de casatorie

Buna ziua
Din cate se pare, urmeaza sa divortez in viitorul apropiat.
In momentul de fata sunt asociat cu 50% la un SRL infiintat inainte de casatorie. Ma intereseaza daca aceste actiuni, bunuri ale SRL-ului se impart la partaj? Totodata maintereseaza daca in pensia alimentara intra si 25% din dividente?
Si inca o intrebare. Inainte de casatorie am luat si un apartament cu cota egala cu sotia. (prin credit imobiliar care este in curs de derulare). Acest apartament cum se partajeaza?
Va multumesc anticipat.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Catalin0688 , utilizator 14:13, 25 Noiembrie 2015
Buna ziua.
partile sociale detinute in cadrul SRL-ului nu intra la partaj . pt pensia alimentara se va tine cont de dividendele pe care le incasati.
apartamentul este detinut in coproprietate cu sotia, deci poate fi atribuit oricaruia dintre dvs., depinde cum va intelegeti .

Multumesc frumos pentru raspuns. Bunurile (mijloacele fixe) societatii intra la partaj? (masini, conturi, calculatoare etc)
Nu se partajeaza, bunurile sunt ale societății.
Va multumesc frumos. Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende vasilica ursulica vasilica ursulica In cursul casatoriei am ridicat din societatea la care sunt unic asociat dividende .As vrea sa stiu daca acestea intra la partaj chiar daca acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Divort dupa 6 luni si partaj saaa saaa Buna ziua, Am si eu o mica problema poate ma ajuta cineva. Sunt casatorit de aproximativ 6 luni si din motive ce nu as dori sa le dezbat aici doresc sa ... (vezi toată discuția)
Partaj pensia alimentara ..demisie dolores32 dolores32 buna ziua am divortat prin acord iar incredintarea celor doi copii mi-a fost atribuita . fostul sot este asociat unic si administrator la ... (vezi toată discuția)