avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum trebuie redactata o notificare pentru recuperare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum trebuie redactata o notificare pentru recuperare de creante, datorii PF ?

Va rog , cine stie cum se redacteaza o notificare pentru recuperarea datoriilor neplatite ale unei PF , pentru un executor judecatoresc ? Trebuie mentionata toata istoria , sau numai pretentiile , termenul limita , conditii de plata , penalizari , etc ?

Va multumesc pentru detalii !
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:48, 25 Noiembrie 2015
Daca o trimiteti prin executor,o sa va spuna executorul,in principiu trebuie sa cuprinda:nume, prenume,cnp, adresa, debitor,suma detaliata(principal+dobanzi, penalizari,mod calcul),termen plata,sanctiune nerespectare termen plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie societate furnizoare servicii telefonie mobila/proces fuzzy fuzzy Am avut o datorie mai veche la C. pentru care m-am judecat direct cu ei, nu cu o firma de recuperari.Asta se intampla in anul 2003-2004. Initial cred ca am ... (vezi toată discuția)
Datorie asociatia de locatari mihaelasasu mihaelasasu Buna. Azi proprietarii unui apartament au fost instiintati de catre un executor ca datoreaza asociatiei de locatari suma de cca 1800 lei ceea ce reprezinta ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante intretinere adriana ghiga adriana ghiga Ce tip de actiune poate fi promovata de asociatia de proprietari in vederea recuperarii restantelor la intretinere ale unui proprietar de apartament care nu ... (vezi toată discuția)