Buna ziua.Am o problema pe care doresc sa o detaliez pe scurt:
In anul 2007 am girat pentru cineva cu o proprietate(imobil) pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca la Unicredit,Eu fiind doar garant cu cladirea,Creditul si banii au fost luati de persoana respectiva.Recent am dorit sa schimb garantia imobiliara cu alta proprietate,banca a fost de acord,ulterior am efectuat demersurile de evaluare,risc pt noua proprietate,etc .Banca a acceptat noua ipoteca si a solicitat un acord din partea titularului de credit ca este de acord cu schimbarea ipotecii,dar imprumutatul/titularul creditului nu este de acord cu schimbarea ipotecii(nu suntem rude si nici nu are legatura cu proprietatea cu care am girat).Ce pot face in aceasta situatie sa pot schimba ipoteca daca imprumutatul nu semneaza sub nici o forma...? Banca mi a spus ca nu poae face nimic fara acordul titularului..Presupun ca trebuie sa existe vreun demers pt a putea schimba ipoteca fara acordul titularului.Chiar daca este vorba sa deschid proces catre banca sau impruutant,etc... multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cum ați garantat pentru cineva cu un imobil? Mi se pare ireal.
Contractul de credit, incluzând aici și garanțiile nu poate fi modificat fără acordul debitorului.
Nu aveți altă cale decât un litigiu, pentru ca Instanța să îl oblige să își dea acordul. Refuzul său este abuziv.
Credit ipotecar
tuilleries
Buna ziua!
Va rog frumos lamuriti-ma in aceasta problema. Nu stiu daca am notiunile corecte.
Credit ipotecar = creditul contractat strici pentru cumpararea ... (vezi toată discuția)
Intrebare!
Kathleen
Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)
Convertire credit
andyc25
Buna seara,
Am un credit de nevoi personale cu ipoteca pt care as dori sa schimb moneda din euro in lei. Stiu ca exista un proiect de Lege in completarea OUG ... (vezi toată discuția)