avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sanctiune administrativa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sanctiune administrativa

In 2009 am primit de la procuror o amenda administrativa de 1000 lei si 250 lei cheltuieli de judecata pe care am achitot-o la agentia fiscala,dosarul a ajuns in instanta si intru-un final mi-au dat aceeasi amenda in 2012 dar Penala.Intrebarea mea ar fi,care este cea corecta aplicata pentru ca la ANAF nu apare decat cea din 2009,iar tribunalul ma dat in judecata pentru neplatirea amenzii penale si m-au bagat in ceata cum doua institutii ale statului nu se inteleg.
Cel mai recent răspuns: cdruya , utilizator 08:42, 26 Noiembrie 2015
Dacă ați primit o sancțiune administrativă (amendă), dosarul respectiv nu mai ajungea în instanță. Din moment ce a ajuns în instanță, unde ați fost condamnat la plata unei amenzi penale, probabil este vorba despre o altă faptă și sunteți doar în fața unei coincidențe de sumă. Verificați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum amenda administrativa tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Am fost cercetat pentru savarsirea infractiunii de inselaciune cu fila cec, acum aproximativ o luna am fost chemat la SIF unde am ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket. am repetat greseala mirceaparasc2014 mirceaparasc2014 Buna ziua, in 2010 am fost prins incercand sa sustrag bunuri dintr-un supermarket in valoare de 250 de lei, bunurile au fost recuperate, iar eu am primit o ... (vezi toată discuția)
ce face diferenta intre inchisoare de la 1 la 3 ani si amenda in cazul art 305 pc c cod penal? desirelia75 desirelia75 Art. 305. - Abandonul de familie Sãvârsirea de cãtre persoana care are obligatia legalã de a întretine, fatã de cel îndreptãtit la ... (vezi toată discuția)