avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical pt.1 zi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical pt.1 zi

Buna dimineata, va rog sa-mi spuneti, in situatia in care angajatul prezinta concediu medical pt.1 zi ( ziua de joi din saptamana), cod indemnizatie 06, acesta se plateste?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rodicaneagu , utilizator 10:38, 26 Noiembrie 2015
Da, se plateste de catre angajator din fondul de salarii in procent de 100%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Va rog sa mi spuneti cum se plateste concediul medicat pt cod 631 (alte artrite) . Am avut piciorul in gips din cauza acestei boli si am fost ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dany_26 dany_26 buna ziua, am si eu o intrebare: pe 14 noiembrie se implinesc 2 ani de cand sunt in concediu cu plata pt creste copil ;din data de 14 trebuie sa intru in ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical HugoM HugoM La o Intreprindere Individuala, un angajat are doua concedii medicale (0-6, 0-1) initial si in continuare, cu acelasi diagnostic : - primul concediu ... (vezi toată discuția)