avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare amenda circulatie, din cauza unei erori in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare amenda circulatie, din cauza unei erori in specificarea orei.

Buna ziua, Ieri, 25.11.2015 am fost oprit de politie pentru taierea liniei continue , In cadrul procesului verbal intocmit , a fost scris ca nu sunt obiectiuni. Analizand acasa procesul verbal am constatat ca ora la care am comis infractiunea este 21:00 , eu la ora aceea find intr-o sala de forta, si exista dovezi pe camerele de supraveghere. Intrebarea mea, este: Pentru o eroare de cateva minute , exista vreo sansa ca procesul verbal sa fie declarat nul? Daca deja am platit amenda mai este cale de intoarcere? Ps: Amenda este in valoare de aprox 400 lei.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2015
mihaiSi, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaiSi , utilizator 19:05, 26 Noiembrie 2015
Motivul prezentat de dvs nu duce la anularea pv de contraventie.
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal cnp gresit richy richy Buna seara, Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal - etilotest ady88 ady88 buna tuturor! in luna aprilie, am fost oprit de un echipaj de politie (fara motiv). mi-au cerut documentele, nu le-am avut la mine, mi-au dat 6 pct amenda. ... (vezi toată discuția)
Contestare pv de contraventie dantopor dantopor Am fost oprit ieri de un echipaj de politie pentru nerespectarea indicatorului de "trecere la nivel cu o cale ferata simpla, fara bariere". Lasand la o ... (vezi toată discuția)