avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Anulare penalitati vechi cf OUG44/2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Anulare penalitati vechi cf OUG44/2015

Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia si eu de OUG 44/2015 in urmatorul caz. In nov.2012 am avut un debit privind neplata CASS la un PFA. In martie 2013 am achitat acest debit dar mi-au ramas accesorii pe care nu le-am putut achita pana acum. Am achitat doar o mica suma lunar. PFA-ul este inchis din 2010. Daca nu am un debit la 30 sept.2015 pot beneficia de aceasta OUG?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ElenaLuisa , utilizator 22:44, 3 Decembrie 2015
in principiu da, daca penalitatile nu sunt stinse la 30.09.2015.Va incadrati la art.3 din ordonanta.
vedeti si aici : [ link extern ]
Multumesc. Voi merge la Admin.Fiscala sa vad ce spun ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 44/2015 buget local chivuflaviana chivuflaviana Buna ziua, am dorit sa beneficiem de facilitatile fiscale acordate in baza OUG 44/2015,astfel in Dec 2015 am facut o cerere catre Primaria Barcanesti Prahova, ... (vezi toată discuția)
Plati restante la bugetul statului risteafl risteafl Buna ziua, Firma este inactiva (exista decizie ANAF ,iar la Registrul Comertului ,suspendata de mai mult de 3 ani),cu datorii la bugetul statului,nu foarte ... (vezi toată discuția)
Stingere obligatii fiscale anaf cristi71000 cristi71000 Buna ziua, In 31.12.2011 am inchis un PFA cu norma de venit. Am uitat sa depun declaratia 070 la ANAF asa ca acestia au inregistrat debite in continuare tot ... (vezi toată discuția)