avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina reparata prost pe asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina reparata prost pe asigurare

am fost implicat intr-un accident auto,m-a lovit din spate,am fost la firma de asigurari mi-au dat adeverinta de reparatie ,am fost la firma vw,unde mi s-a vopsit bara dar culoarea este alta decat cea a autoturismului diferenta se vede cu ochiul liber mi s-a spus la inceput ca vopseaua se vede diferit pe plastic decat pe tabla,bla..bla..bla..am fost cu masina din nou si mi sa cerut sa achit daca vreau sa o fac 2 mil.lei ce pot face in cazul acesta,cum pot sa-mi fac masina la fel cum arata inainte de accident,la inceput mi-au spus ca reparatia costa pe asigurare 7 mil.lei cand am ridicat masina factura era pe 12 mil.lei.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2015
sicutza68, utilizator
Cel mai recent răspuns: G V , Consultant asigurari 11:26, 28 Noiembrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
DinuX, imi pare rau sa va contrazic, dar nu e chiar asa
Orice service de tinichigerie mai rasarit foloseste softuri, retete, pe baza codului de culoare. Pentru ca in domentiul auto nu exista rosu mai inchis, sau mai deschis, exista un cod al acelei culori.
Cod care, in cazul unei masini care are cativa ani, va fi luat ca element de ghidaj. Deoarece vopseaua sufera modificari ale nuantei, in timp.
Cat despre reprezentante... Nu mizati ca acolo veti gasi intotdeauna calitate. Pe partea de tinichigerie (si nu numai) sunt service-uri independente unde calitatea e mult mai buna, iar pretul, mult mai mic.

Oricum, discutia nu e pe componenta tehnica, cum se fac vopselele si alte alea, ci cum poate sicutza68 sa ii faca pe cei din service sa refaca lucrarea, asa cum trebuie.
Dl.sicutza... cine v-a vopsit bara? un service sau o firma de asigurari ?
... numai de aceasta data ma raliez Dlui. cu asigurarile ... Ce treaba are asiguratorul ???
Ce a zis omul din service ? ... ca pa plastic vapsaua ie altfel ??? cred ca glumea... !
da am semnat si dupa aceea mi-a fost adusa masina,am mers a doua zi la ei si mi-au vopsit si contraaripile,dar tot se vede diferenta de nuanta destul de puternic
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
sicutza68, utilizator
reprezentanta vw din Alba Iulia mi-a vopsit bara,seful si vopsitorul au zis ca vopseaua originala si-a pierdut proprietatile,dar se vede cu ochiul liber masina este un gri sobolan iar vopseaua care au aplicato ei este un gri deschis
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
sicutza68, utilizator
Nu luati masina pana nu v-o vopseste fara diferente de culoare.
Daca e metalizata nu se pierde nimic, daca e nemetalizata se recupereaza ce s-a pierdut cu polish, nu v-au facut-o la culoarea masinii si gata.
Daca a mai fost vopsita pana sa ajunga la ei, trebuie sa acceptati o mica diferenta de culoare, daca nu , trebuie sa va iasa acceptabil, iar daca ar face pierdere pe aripi, nu are trebui sa se vada absolut nimic..


Asta pentru ca ati acceptat sa mergeti la alt service decat reprezentanta marcii, unde vi s-a spus ca scot culoarea pe calculator. Aceste service-uri face un amestec de vopseluri care se apropie de nuanta, dar nu e chiar culoarea aia.
Service-urile de marca folosesc exact aceeasi vopsea ca si cea care este pe masina, diferenta constand in faptul ca piesa e vopsita proaspat, restul masinii e matuit
.
Ce zice DinuX aici, nu exista.

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Contestatie la reparatoe service marianams70 marianams70 Buna seara,am si eu o intrebare,la cat timp dupa ce mi-a fost reparata masina in service prin firma de asigurari pot face contestatie deoarece masina mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am deschis un dosar de dauna pe casco pentru revopsire ... mariusgeorgian20 mariusgeorgian20 Buna seara! Am deschis un dosar de dauna pe casco pentru revopsire bara fata. Am dus masina la un service, acestia au primit acceptul de intrare in reparatie ... (vezi toată discuția)