avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina reparata prost pe asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina reparata prost pe asigurare

am fost implicat intr-un accident auto,m-a lovit din spate,am fost la firma de asigurari mi-au dat adeverinta de reparatie ,am fost la firma vw,unde mi s-a vopsit bara dar culoarea este alta decat cea a autoturismului diferenta se vede cu ochiul liber mi s-a spus la inceput ca vopseaua se vede diferit pe plastic decat pe tabla,bla..bla..bla..am fost cu masina din nou si mi sa cerut sa achit daca vreau sa o fac 2 mil.lei ce pot face in cazul acesta,cum pot sa-mi fac masina la fel cum arata inainte de accident,la inceput mi-au spus ca reparatia costa pe asigurare 7 mil.lei cand am ridicat masina factura era pe 12 mil.lei.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2015
sicutza68, utilizator
Cel mai recent răspuns: G V , Consultant asigurari 11:26, 28 Noiembrie 2015
Ce relevanta are faptul ca a fost sau nu vopsita inainte ?
De exemplu ,daca masina e vopsita din fabrica galben deschis iar eu o fac galben portocaliu ,inseamna ca la un eveniment soldat cu distrugerea unei componente reparatorul sa o revopseasca galben deschis ca asa a facut-o si fabrica iar eu sa accept?
Eu ,consumator,am platit un serviciu (indirect ,prin asigurator) de care prestatorul de servicii (serviceul) nu sa achitat .
Serviciul a constat in aducerea la starea de dinaintea accidentului a bunului pe care se rasfrange asigurarea .
Sesizati ANPC si CSA ,in scris prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire . Prin lege , acestia sunt obligati sa raspunda in termen de 30 de zile .
Stimate domnule sicutza68, s-au emis fel de fel de ipoteze, unele documentate, altele mai putin.
La finalul fiecarei reparatii unitatea service ofera garantie pentru lucrarea efectuata. In concluzie aceasta trebuie trasa la raspundere pentru calitatea lucrarii. Trebuie luat in calcul si faptul ca daca asiguratorul are contract de prestari servicii cu unitatea service in cauza, trebuie anuntat si acesta cu privire la reparatia prost efectuata.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la reparatoe service marianams70 marianams70 Buna seara,am si eu o intrebare,la cat timp dupa ce mi-a fost reparata masina in service prin firma de asigurari pot face contestatie deoarece masina mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am deschis un dosar de dauna pe casco pentru revopsire ... mariusgeorgian20 mariusgeorgian20 Buna seara! Am deschis un dosar de dauna pe casco pentru revopsire bara fata. Am dus masina la un service, acestia au primit acceptul de intrare in reparatie ... (vezi toată discuția)