avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Folosire act de vanzare-cumparare declarat nul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Folosire act de vanzare-cumparare declarat nul de catre instanta de judecata

Buna seara,
In mai 2015, instanta a constatat ca actul de v-c este nul ad validitatem, decizia fiind definitiva, iar in luna noiembrie persoana care are acest act l-a folosit pentru a se trece titular pe un contract de utilitati.
As vrea sa stiu daca eu, ca si proprietar al casei il pot sesiza in instanta penala deoarece acesta a comis o infractiune.
Actul de v-c a fost declarat nul de catre instanta, insa a ramas promisiunea de a vinde. As vrea sa stiu daca pot fi obligata sa instrainez imobilul desi au trecut 6 luni de cand decizia a ramas definitiva, iar persoana nu a inaintat inca cerere in justitie pentru a-mi cere sa-mi tin promisiunea.
Va multumesc! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ContSters346864 , utilizator 17:19, 27 Noiembrie 2015
Buna seara,
Puteti sa formulati plangerea penala.
Va multumesc pentru raspuns! O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este valoarea reala a unei chitante de mana intr-un proces? Am fost data in judecata in urma semnarii unei chitante de mana prin care vindeam un teren arendasului meu (contractul de arenda era in vigoare dar nu e ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren nicolpa nicolpa Mama a vandut un teren desi actul de proprietate e pe numele bunicii si al bunicului care a decedat.Vanzarea s-a facut in 2003 cu chitanta de mana,fara ... (vezi toată discuția)
Aveam dreptul la casa in care locuim de peste 38 de ani? Fronea Andrei Radu Fronea Andrei Radu Buna seara.......parinti mei au ramas in casa pe care bunici mei au cumparato acum mai bine de 38 cu chitanta de mana Automat familia mea formata de 7 membri ... (vezi toată discuția)