avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce pot face cei de la Top Factoring
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce pot face cei de la Top Factoring

acum ceva timp,cred ca 1 an jumate,mama mea a facut un abonament la Telekom,doar cu buletinul,dupa cateva luni a pierdut telefonul si a anuntat sa-i inchida abonamentul.De cand si-a facut abonamentul nu i-a venit nici o factura telefonica,s-a trezit azi cu un ofiter de recuperari de la Top Factoring care o ameninta ca daca nu-i plateste o da in judecata,o poate da in judecata ,ce-i poate face cel mai mult?ea momentan nu are serviciu.
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 18:09, 30 Noiembrie 2015
deci cel mai bine ar fii sa incerce sa ajunga la o intelegere cu ei?
asa ar trebui, nu are sens sa riste sa ajunga la judecata.
Din experienta mea cu (r)Romtelecom este bine, inainte de toate sa cititi contractul incheiat cu ei.
Atentie mare la penalizari, dupa stiinta mea sunt 0.5 %/zi (mai ceva ca la camatari).

Recent am vazut aici o discutie depre banci si firme recuperatoare apropo de drepturi, incercati sa o gasiti, poate va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura telekom neplatita pentru ca reziliasem contractul vioru vioru Buna ziua. In februarie anul acesta am reziliat serviciile Telekom de care beneficiam.Am mai platit factura si in martie pentru ca stiam ca mai dureaza inca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un credit neplatit calinandrei12 calinandrei12 Mai e valabila legea prescrierii unei datorii peste 3 ani....? Am o datorie cesionata de ING la Top Factoring de vreo 3000 de lei...N am nimic pe numele ... (vezi toată discuția)
Top factoring venomok venomok Buna ziua, am si eu o nelamurire, in data de ieri adica 23 martie 2015 m-am trezit acasa cu o persoana ce reprezinta top factoring . Eu am avut un abonament la ... (vezi toată discuția)