avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... In criza financiara - Tratament anti-depresiv
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

In criza financiara - Tratament anti-depresiv

1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. Îndreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati cîti soferi franeaza brusc în fata voastra!

2. Reîncarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cînd toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.

3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica « scopul folosirii banilor » scrieti « pentru marijuana ».

4. Cînd sînteti pe un coridor, sariti în loc sa mergeti. Apoi încercati sa numarati cîte persoane se uita la voi crucis!

5. Daca sînteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti « apa plata dietetica ».

6. Sunati-va prietenii cu cinci zile înainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.

7. Cînd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii « Am castigat! Am castigat! »

8. Daca va aflati într-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand îngrozit « Salvati-va! Au scapat toate animalele! »

9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei!

10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia întrebati farmacistul unde este cabina de proba!

Va garantez ca dupa ce veti fi încercat toate cele zece puncte din aceasta lista, veti suferi de orice mai putin de depresie!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:01, 29 Iulie 2009
:)), da , ne mai distram si noi ....
=D> =D> =D>
Cu un asemenea tratament, vom incepe sa "intinerim"...
:tooth::)) Interesant de aplicat, dar cam riscant!
=D> :happy: :happy:
Nu cred ca e indicat sa cereti la restaurant apa plata dietetica – ospatarii nu prea au simtul umorului Daca totusi cereti, cred ca ar fi bine sa mancati in alt restaurant.
=D>=D>=D>=D>=D> Unele dintre ele seamana cu subiectele din "camera ascunsa". Pentru inceput as incerca punctul 9, e mai putin periculos...:) E totusi posibil sa ne alegem cu o bataie zdravana sau, in cel mai bun caz, cu o admonestare, ca in reclama cu fereastra de termopan unde ala striga "cucu" si deschide-inchide fereastra, din partea unora care n-ar intelege ca noi vrem sa ne "depresurizam" pe seama lor...:))
Oricum, si ca exercitiu de imaginatie e buna. Voi reveni sa citesc aici de cate ori voi fi suparata sau trista.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)