avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasit de sotie!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasit de sotie!

Buna ziua!.Intreb si doresc sa stiu ce sa fac daca sotia mea a parasit domiciliul conjugal,mutandu-se cu sora ei in capitala.Locuiam la tara impreuna cu fiul nostru minor care merge la un liceu din Gorj.Mai am o fiica care este majora si lucreaza in alta localitate.Mentionez ca sotia m-a parasit fara motiv de cearta sau din neajunsuri familiare.Eu sunt salariat si castig multumitor,dar situatia in care ma aflu de circa 3 luni de zile ma face sa caut un raspuns la situatia mea.Multumesc anticipat!
Faceti-i o surpriza! duceti-va dupa ea, oferiti-i un buchet de flori si invitati-o la un restaurant. aflati ce a nemultumut-o referitor la relatia dintre dvs.
de prea multa fericire sigur nu avea cum sa plece #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon familie art 378 alin 1 lit.a ... sicorn sicorn Abandon familie art 378 alin 1 lit.a Buna seara,Vreau sa va intreb daca dupa 21 ani de casnicie sotia mea a plecat de un an de zile in strainatate, si in mod ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal de catre sotie cu act de mana semnat Dan Mihai Dan Mihai Buna seara Va rog din suflet , am si eu o problema cu Sotia de 4 saptamani a plecat de acasa , a venit mama ei sora ei , si a luato de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu mirel 025 mirel 025 ce proceduri trebuie urmate pentru a anunta o parasire de domiciliu:nude trebuie sa merg ? ce acte am nevoie si cum prebuie procedat ca pe perioada asta sa ... (vezi toată discuția)