avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Exista in prezent antecontract sau precontract pentru ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Exista in prezent antecontract sau precontract pentru lucrari de montaj si reconditionare parchet?

Buna ziua,

In prezent, exista antecontractul sau precontractul pentru realizarea unor lucrari de montaj si reconditionare parchet? Pe internet nu am gasit decat pentru vanzare-cumparare imobile. Si daca exista, ma poate ajuta cineva cu un model orientativ?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 2 Decembrie 2015
Antecontract de lucrari nu am auzit sa exista, dar contract de executari lucrari da.

Uitati aici un astfelde model
www.oar.org.ro/upload/contract_executie_lucrari.doc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare - ce trebuie sa am in vedere pentru ca tranzactia sa fie sigura? automtics_rules automtics_rules Buna ziua, as dori sa stiu cum se poate incheia in coditii cat mai sigure o tranzactie prin care cumpar o garsoniera cu banii jos(fara credit). Din cate am ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare teren Vio_M Vio_M As dori achizitionarea pe societatea unei parcele de teren, aproximativ 5000 mp, de la o persoana fizica. Terenul face parte dintr-un corp de avere mult mai ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare- modificare suma convenita bogdan1709 bogdan1709 In urma cu 10 luni am semnat un precontract de vanzre cumparare cu un dezvoltator cand blocul de locuinte era la stadiul de fundatiei, convenind un pret. La ... (vezi toată discuția)