avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acordul notarial intre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acordul notarial intre vecini

Buna ziua! Ma invecinez cu terenul unui monument istoric pe care in mod legal nu se poate construi nimic. Dar pentru ca traim in tara tuturor posibilitatilor, m-am pricopsit peste noapte cu un asa-zis ”proprietar”, care si-a ridicat gard lipit de gardul meu, pe alta latura a inaltat gardul peste al meu, si a constrit o cladire de birouri cu garaj etajat la distanţa de 1m fata de gardul despartitor, cladire mai inalta cu 1,8m decat casa mea, deoarece aceasta este diferenta de nivel al solului . Nu mi-a cerut acordul notarial pentru aceste lucrari, desi locuiesc in imobil din 2006, deci m-a gasit acolo. Ce sanse am ca prin instanta sa obtin demolarea cladirii lui, ce trebuie sa fac si in baza carei legi? Acordul meu notarial era obligatoriu sau nu? Mentionez ca nu vreau bani ,ci doar demolarea acelei cladiri de birouri cu garaj, pentru ca o consider nepotrivita atat de aproape de casa mea si intr-o zona rezidentiala numai de vile de locuit
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 13:27, 24 Iulie 2009
" What's in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet" ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Intocmire documentatie puz-centru oras ContSters93904 ContSters93904 Buna seara, Am achizitionat un teren de 500 mp in centrul orasului. Zona este o zona de protectie a monumentelor istorice,ma invecinez la hotar cu un monument ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu emanuelbezerita emanuelbezerita Am de facut o firida intr-o zona unde peretele era fragil intr-o cladire de patrimoniu.Plus mici reparatii.Peretele in care am facut firida e comun cu al unor ... (vezi toată discuția)