avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Durata intabulare teren agricol extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Durata intabulare teren agricol extravilan

cit timp dureaza intabularea unui teren agricol in extravilan?am predat documentatia la ing.de cadastru care este pe zona mea in data de 6oct.2015 si nici pina in ziua de astazi nu am primit nici un raspuns.multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 17:36, 14 Decembrie 2015
OCPI are o listă cu termene și taxe , obligatoriu de respectat, conform Ordin director general 700/2014 . Durata cea mai mare pt. operaâiuni este de 15 zile, durată care însă se poate prelungi, în funcție de lipsa unor documente.
Solicitați nr. de înregistrare a dosarului d-voastră și verificați la rubrica RGI ce scrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune? goga21 goga21 Luna trecuta pe 10 februarie 2015 am angajat un topometrist ptr.a face masuratorile ptr. cadastru si intabulare.Am convenit cu el onorariul de 850 lei din care ... (vezi toată discuția)
Actualizare intabulare marc55 marc55 Buna ziua. In anul 2005 am facut la oficiul de cadastru incheierea de intabulare a unei proprietati obtinute in uram actului de vanz -cump.aceasta a fost ... (vezi toată discuția)
Carte funciara viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 in urma cu 2 luni am apelatt la serviciile unui inginer caastrist pentru a intocmi carte funciara necesara la programul \"casa verde\"A venit a masurat am ... (vezi toată discuția)