avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperarea banilor platiti pe un bun mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperarea banilor platiti pe un bun mostenit

Buna seara,

Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru recuperarea legala a cheltuielilor facute doar de un mostenitor al bunului, desi exista 3 mostenitori?
Cheltuielile care doresc a le recupera sunt dovedite cu acte, chitante, adeverinte.

Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:48, 29 Noiembrie 2015
Primul pas este sa mergeti la poarta celorlalti doi mostenitori cu o notificare prin intermediul executorului judecatoresc, iar daca nu se conformeza, depuneti la instanta competenta o cerere de chemare in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie caryna caryna In cazul in care am trimis debitorului o adresa prin care ii aminteam de datoriile pe care le are fata de mine, se poate considera ca acesta a intrerupt ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata arlezyyana arlezyyana Buna seara ! As dori sa stiu cum imi pot recupera cheluielile de judecata cerute si acordate de instanta in urma unui proces de marire pensie intretinere ... (vezi toată discuția)
Obtinere bani in urma intoarcerii executarii silite oana_mail oana_mail Buna ziua, as avea nevoie si eu de o serie de raspunsuri, avand urmatoarea situatie: in anul 2014 mi s-a pus poprire pe contul de salariu ( in urma unui credit ... (vezi toată discuția)