avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozit forfetar pentru societati cu activitate zero
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozit forfetar pentru societati cu activitate zero

Buna ziua - am o societate care nu mai are activitate din 2004 si vreau sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a nu plati impozit forfetar si ce tarife se percep in acest sens.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana Luca , Consilier juridic 00:41, 25 Iulie 2009
Si ce altceva ati putea face decat sa o suspendati daca nu vreti sa o desfiintati?
Pentru o perioada de timp de 3 ani ar fi oarecum rezonabila suma.
In schimb nu cunosc ce se poate face pentru a desfinta societatea;daca ma puteti ajuta si in sensul asta ca oricum nu mai am interes sa lucrez cu ea.
Eu va recomand aceasta varianta a dizolvarii si lichidarii simultane:
[ link extern ]

Insa o puteti realiza numai in cazul in care pasivul este stins, in baza unei AGA.
Puteti opta pentru dizolvare si lichidare fara numire de acord, in cazul in care asociatii cad la acord cu impartirea activului ramas.
Dar repet, nu puteti demara acest proces la Registrul Comertului daca nu aveti pasivul stins, deci 0 datorii.
Societatea este cu asociat unic si are zero datorii inclusiv la stat.
Ce as putea face in sensul asta ? Sa merg la registrul comertului prima data sau cum?

Alte discuții în legătură

Inchidere definitiva firma cora38 cora38 Vrem sa stim daca o societate aflata in suspendare poate fi inchisa definitiv si care este procedura Multumim (vezi toată discuția)
Suspendare activitete versus lichidare nracolta nracolta Am un SRL, neplatitor de TVA. Sotia este unicul angajat. Ea vrea sa trea ca la PFA. Care este procedura si care ar fi varianta optima si rapida? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Fuzionarea companiilor darkman darkman Buna ziua, Detin doua firme, dar una dintre ele nu are o activitate atat de infloritoare incat sa imi permit cotabilul si forfetarul. M-am interesat sa o ... (vezi toată discuția)