avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca desfacut fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca desfacut fara preaviz

mia desfacut contractu de munca fara preaviz de concediere nu am primit nici adeverinta de munca cat timp am lucrat la aceasta firma de curatenie in acest caz ce as putea sa fac ???daca nu primesc adeverinta de vechime ???cu stima sorin

[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:06, 30 Noiembrie 2015
Faceti imediat o sesizare la ITM.
Buna seara,
Va sfatuiesc sa solicitati in scris prin scrisoare cu confirmare de primire respectiva adeverinta.
Daca nu v-o inmaneaza atunci va puteti adresa ITM si, eventual, instantei pe dreptul muncii.
Ati depus o solicitare scrisa pentru eliberarea adeverintei de vechime?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ContSters278304 ContSters278304 cum se poate pleca legal dintr-o firma daca nu se accepta demisia si patronul recurge la amenintari si probabil urmareste un santaj.decizia este ultima ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariat incorecta dragossm dragossm buna ziua, sunt in preaviz (motiv-desfiintarea postului). am solicitat adeverinta de salariat pt a-mi servi la banca, si mi s-a scris pe adeverinta faptul ca ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata DOMNICAbadea DOMNICAbadea sunt nascuta in 1961.lucrez din 1979.am zece ani in grupa o mediu toxic ,restul de 25 ani am fost vinzatoare.deci in total 35 ani vechime in munca .va intreb ... (vezi toată discuția)