andipetre a scris:
Sunt un tata pe cale de divort,cu sotia care si-a parasit domiciliu de 2 luni de zile, adica domiciliul fiind casa parintilor mei si mi-a luat si copilul de 1 an si 6 luni...
Sotia a plecat sa traiasca cu copilul in casa parintilor ei , casa care este in acelasi oras.
Ce pot sa fac si ce sanse am in a imi recupera copilul pe cale legala?
N-am înţeles prea bine:
a plecat la mamă-sa ori a fugit de soacră-sa? :)
Eu cred că un bărbat cu oareşce inteligenţă emoţională (a se citi: niţel depărtat de fusta mamei) ar pricepe cam pe unde bat.
Aţi încercat să înţelegeţi de ce a plecat ... câinele de la măcelărie?
discutiile au intervenit intre noi, pentru ca aceasta din urma nu avea grija de copil
Mama ("aceasta din urmă") nu avea grijă de copil!? Dar cine avea mai bine? (mama ...dintâi?) Şi vreţi ca instanţa să ia definiţia grijei din ... dicţionarul
soacrei, nu-i aşa? Păi aţi auzit vreuna să se plângă că ea nu ştia să ingrijească copii pe vremea ei, cum se pricepe azi noră-sa?
Mă iertaţi. M-am plasat voit pe baricada ailaltă ca să vă fac să conştientizaţi ... (că uneia ca mine nici nu i-ar trebui mai mult decât propriile dvs. cuvinte)
Varianta: cum să vă recuperaţi
şi copilul
şi nevasta, nu v-ar interesa?
Ia vedeţi, că vine Crăciunul. Poate vă adunaţi la o masă ...la naşi, la "cuscri de cumetri vitregi" ... la cine vreti dvs., dar să fie unii care au reuşit să treacă de primul bolovan al căsniciei lor. Şi încercaţi să vă
ascultaţi unul pe altul, ca altminteri degeaba v-adunaţi!