Părinții mei sunt în divorț după o căsnicie de 34 ani.
Mama a fost casnică în timpul căsătoriei,în mare parte.De la deschiderea divorțului de către tatăl meu,mama întâmpină greutății de conviețuire cu acesta,în cadrul locuinței proprietate comună. Dificultăți în sensul ca tatăl îi interzice accesul la utilități (gaz,curent,tv) deoarece le plătește el,mama ne având nici un fel de venit de unde și imposibilitatea de a contribui la cheltuieli.
As dorii sa știu ce ar putea sa facă mama în condițiile unei vârste la care nu se mai poate angaja,având și probleme de sănătate.
Mentionez ca data pentru înfățișare la divorț este peste o lună.
Mentionez ca
Va primi pensie doar dacă e în incapacitate de munca din pricina unei probleme de sănătate.
Dacă dovedește culpa exclusiva a soțului la divorț, poate cere o prestație compensatorie.
Păcat ca nu s-a îngrijit din vreme pt a nu ajunge într-o astfel de situație, dacă va obține o sumă lunar din venitul soțului, oricum e prea mica pt a se întreține.
Despagubiri dupa divort
LUCY04
Buna ziua. As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Tatal meu a inaintat o cerere de divort la Judecatoria sect 1 impotriva mamei mele dorind ca divorul sa ... (vezi toată discuția)