avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vom mai fi prostiți și în 2016 ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vom mai fi prostiți și în 2016 ?

legea 284/2010 se va aplica vreodată ?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 10:07, 6 Februarie 2016
Nu are importanta ce calitate aveti si cum va considerati . Instituţia Avocatul Poporului îşi exercită atribuţiile , prin altele, si la cererea persoanelor fizice - fără deosebire de cetăţenie, vârstă, sex, apartenenţă politică sau convingeri religioase.
știu am încercat prin mail dar se pare că nu merge
Asteptati sa vedeti daca primiti raspuns.
poi nu sa înregistrat e ceva care nu merge ,,adică nu am primit un nr de înregistrare
Trimiteti prin posta , atunci.

Alte discuții în legătură

Aplicare decizia nr. 794/2016 curtii constitutionale. Mihaiii2017 Mihaiii2017 Buna ziua, Lucrez ca bibliotecar intr-o biblioteca publica. Am avut discutii pe personalul specializat de la alte biblioteci din tara si am aflat ca acestia ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici oxi oxi Buna ziua, Curtea Constituţională, prin Decizia nr. 794/2016 (#M7), a constatat că dispoziţiile art. 3^1 alin. (1^2) din Ordonanţa de urgenţă a ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 20/2016 paulciobotaru2008 paulciobotaru2008 buna ziua, va rog sa imi spuneti daca OUG20/2016 are aplicabilitate si daca sporul de doctorat, cf art. I, pct. 1 alin. 8, se poate acorda si celor din ... (vezi toată discuția)